Ravintolat & Pubit

Lappi Areenalta löytyy pubitarjontaa, jotka ovat avoinna Mestis -jääkiekko-otteluissa sekä useimmissa tapahtumissa ja messuissa. Lisäksi Areenalta löytyy ravintola, joka on auki tilausten mukaisesti. Useimmissa otteluissa on avoinna kuitenkin kioski, josta saa pientä purtavaa.

Ravintolat

Lappi Areenalla sijaitseva ravintola on avoinna tilausten mukaisesti. Kioskit ovat avoinna lähes kaikissa otteluissa, ja niissä on tarjolla virvokkeita ja pientä naposteltavaa, kuten makkaraa, hodareita, pullaa ja karkkia.

Santasport Lapin Urheiluopiston päärakennuksessa, joka sijaitsee aivan Lappi Areenan vieressä, on kuitenkin päivittäin avoinna olevia ravintolavaihtoehtoja, jotka tarjoavat ruokaa aamusta iltaan. Aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala järjestyvät pääravintola Puhdissa, joka sijaitsee Santasportin ylimmässä kerroksessa.

Santasportin pääsisäänkäynnin vieressä sijaitsevasta Buusti Lounge & Delistä löytyy niin lounasta, monipuolista välipalaa kuin Grillimenun herkkujakin aina salaateista hampurilaisannoksiin.

Lue lisää Santasportin ravintoloista

Pubit

Lappi Areenan pubeissa on A-oikeudet ja ne ovat avoinna Mestis-otteluissa ja konserteissa sekä usein myös messutapahtumien aikana.

  1. Pub Väliaika sijaitsee heti pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella
  2. Karjala Pub sijaitsee 2. kerroksen käytävällä, jonne on lyhyt matka VIP-katsomosta
  3. Roki Klubi sijaitsee 3. kerroksessa ja se on käytössä VIP-lipun tai VIP-aition lunastaneille.
  4. Pub Harmaa Kulma sijaitsee kisahallin katsomon yhdessä nurkassa, ja se on avoinna vain Mestis -otteluissa. Pubilla on rajattu anniskelualue katsomossa.

Varaa tila haluamaasi tilaisuuteen

Haluatko varata tilan Lappi Areenalta? Haluatko lisätietoa tiloistamme? Vastaamme mielellämme kysymyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä.
Puh. 020 798 4202

Muita tiloja