Varaa VIP-aitio

Kisahallimme 8 vakioaitiota (max. 18 hlöä) ja 1 saunallinen aitio (max. 24 hlöä) antaa puitteet mahtavalle virkistysillalle, syntymäpäivälle tai muulle illanvietolle. Isommalle poppoolle löytyy yhdistettävä tupla-aitio (max. 36 hlöä) tai RoKi Klubi (max. 40 hlöä).
Aitiot ovat 3. kerroksessa loistavalla näköyhteydellä kaukaloon – aitiot numeroilla 4-7 sijaitsevat keskellä areenaa ja sauna-aitio on reunimmainen aitio. Tupla-aitio on parhaalla sijainnilla keskellä areenaa. Aitioihin on mahdollista saada ruoka- ja juomatarjoilu, tämän puolesta suosittelemme max. 10-12 hlöä/vakioaitio.

Lisää tietoa VIP-aitioista

Vuokrattuaan aition sinne voi saapua tuntia ennen tapahtuman alkua, ja tapahtuman päätyttyä aitio on vuokraajan käytössä vielä puolen tunnin ajan. Aitioon voi tilata ruokatarjoilun, mikäli syöjiä on vähintään 8 henkilöä – ruokatilaus tulee tehdä vähintään 4 päivää ennen tapahtumaa. Koko aitioseurueelle tarjotaan sama ruoka. Tilatut ruoat toimitetaan aitioihin lämpöastioissa puoli tuntia ennen ottelun alkua. Areenan aitioissa on yhteiset tarjoilijat Roki Klubista, jotka kiertävät huolehtimassa ruoka- ja juomatarjoiluista. Omien ruokien ja juomien tuonti areenalle ja aitioihin on ehdottomasti kielletty.

Juomat ja ruoat sekä aitiovaraus maksetaan joko etukäteen laskulla tai Roki Klubiin ennen areenalta poistumista. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit. Tilatut ruoat toimitetaan aitioihin lämpöastioissa puoli tuntia ennen ottelun alkua.

Tapahtumien aitiovarausten peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä aitioperuutuksista veloitamme asiakkaalta puolet aition normaalihinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan alle viikko ennen tapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan sekä aitiosta että mahdollisista ruokatilauksista.

Lisätietoja

Mestis Jääkiekko-otteluita koskevat vip-aitio varaukset:

Roki Hockey

toimisto(@)rokihockey.fi

puh. 040 579 6273

Tutustu myös näihin