Tuo tapahtumasi Lappi Areenalle

Lappi Areena soveltuu todella monipuolisiin ja erilaisiin tapahtumiin aina yksittäisistä otteluista messuihin ja suuremmista turnauksista isoihin konsertteihin. Lappi Areena sijaitsee vain 2 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta.

Monipuoliset tapahtumatilat lähellä Rovaniemen keskustaa

Lappi Areenalla on mahdollista järjestää tapahtumia laidasta laitaan. Areenalla on loistavat puitteet eri urheiluotteluiden ja -tapahtumien järjestämiseen, mutta myös kaikkeen muuhun. Areenalla on järjestetty paljon erilaisia messuja, suuria kokouksia, yksittäisiä konsertteja ja myös isompia konserttikokonaisuuksia ja paljon muuta.

Lappi Areenan kaukaloihin on mahdollista asentaa erilaiset lattiapinnat ja miljööstä saadaan luotua sellainen, ettei sitä heti jäähalliksi uskoisikaan. Meillä on järjestetty mm. kansainvälinen ulkoministerikokous, jolloin kaikki Areenan tilat luotiin aivan uuteen uskoon.

Areenalla on kolme hallia. Tapahtumia järjestetään pääasiassa kisahallissa sen suuren, 3500 istumapaikan katsomon vuoksi, mutta tapahtumaan on myös mahdollista yhdistää yksi tai molemmat harjoitushallit. Hallit toimivat loistavasti esimerkiksi tapahtuman eri “osastoina”, ja niiden välillä tapahtuva kulku on kätevää.

Areenalle saadaan käyttöön huippuluokan äänentoistot ja valaistukset.

Ota yhteyttä


Sami Laine

Areenapäällikkö

etunimi.sukunimi@lappiareena.fi

Puh. +358 40 503 2151

Tutustu myös näihin