Kisahalli

Kisahallin kaukalon koko on 28 x 58 m. ja ympäriltä löytyy istumakatsomot 3500 henkilölle. Näiden lisäksi kisahallissa on 9 aitiota, joihin mahtuu yhteensä noin 160 henkilöä. Kisahallista löytyy 4 suihkullista pukuhuonetta, joista on helppo pääsy suoraan kaukaloon. Lappi Areenan kisahalli on Roki Hockeyn mestis-pelien kotiareena, mutta jääkiekon lisäksi se soveltuu loistavasti esimerkiksi myös messuille, kokouksille ja konserteille.

Kisahalli on Lappi Areenan suurin halli ja se sisältää hyvät katsomotilat

Kisahallissamme on järjestetty satoja konsertteja ja messuja. Näiden lisäksi siellä on järjestetty esimerkiksi kansainvälisiä kokouksia ja monia muita erilaisia tapahtumia. Kaikki isommat tapahtumat pidetään kisahallissa, mutta tarpeen tullen myös esimerkiksi eri osaston tekeminen harjoitushalleihin on mahdollista. Koko Lappi Areenan hallitilaa voi siis käyttää yhdessä tapahtumassa.

Kisahallissa on katsomot koko kaukalon ympärillä, ja yhdestä yläkulmasta löytyy baaritiskit ja jääkiekko-otteluissakin käytössä oleva anniskelualue Pub Harmaa Kulma. Koko katsomosta on hyvä näköyhteys kaukaloon.

Kisahalli lyhyesti

  • 28 x 58 m. kaukalo
  • 3500 istumapaikkaa katsomossa
  • 4 suihkullista pukuhuonetta

Kisahallin aitio- ja kokoustilat

  • 8 vakioaitiota (max. 18 hlöä)
  • 1 saunallinen aitio (max. 24 hlöä)
  • Aitioruokailuiden vuoksi suosittelemme 10-12 hlöä/vakioaitio

Varaa tila haluamaasi tilaisuuteen

Haluatko varata tilan Lappi Areenalta? Haluatko lisätietoa tiloistamme? Vastaamme mielellämme kysymyksiin, joten ota rohkeasti yhteyttä.
Puh. 040 503 2151

Muita tiloja