Lappi Areenan tilat

Monenlaiseen käyttöön ja tilaisuuteen muuntuva monitoimihalli

Lappi Areena on nykyaikainen monitoimihalli, joka muuntuu monenlaiseen käyttöön tilaisuuden ja vierasmäärän mukaan. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta tarjoamme hyvät mahdollisuudet toteuttaa kaikenlaisia tapahtumia, kuten messuja, konsertteja ja kokouksia.

Lappi-Areena muuntautuu moneksi jääurheilusta, isoihin messu-, konsertti- ja kokoustapahtumiin

Lappi Areenalla on järjestetty erilaisia tapahtumia ja otteluita aina kansainvälisistä kokouksista messuihin ja urheiluturnauksiin. Lappi Areenalla järjestetään myös paljon erilaisia konserttitapahtumia. Vaikka Lappi Areena onkin jäähalli, on se muunneltavissa todella monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lappi Areenalla on kolme hallia: kisahalli ja kaksi harjoitushallia. Jokaisesta hallista löytyy yksi kaukalo. Koko rakennuksessa on 12 pukuhuonetta, joista neljästä on kätevä pääsy kisahallin kaukaloon. Lisäksi Areenan tiloista löytyy vuonna 2016 uusitut pyykinpesukoneet ja kuivasrummut omista tiloistaan.

Kisahalli soveltuu monenlaiseen tapahtumaan 3500 istumapaikkaisen katsomon ja 9 aition kera. Tarpeen tullen kaikki hallit voivat olla käytössä yhdessä tapahtumassa. Pystymme järjestämään huippuluokan äänentoiston, valaistukset ja AV-tekniikan.

Lappi Areenan tiloista löytyy myös vuonna 2016 valmistunut 300 m2 CrossFit -sali.

Kaikki Santasport Lapin Urheiluopiston tilat ja palvelut ovat samassa pihapiirissä.

Tilat lyhyesti

  • Kisahalli & 2 harjoitushallia
  • Kolme jääkaukaloa
  • 12 pukuhuonetta
  • Pyykinpesu- ja kuivaustilat
  • Kisahallissa 3500 paikkainen katsomo ja 9 aitiota
  • Kokoustilaa, toimistot, ravintola & pub -tyyppisiä tiloja

Katso Lappi Areenan pohjakuvat

Santasportin tilat

Santasport Lapin Urheiluopiston kaikki tilat ja monipuoliset palvelut sijaitsevat samassa pihapiriissä Lappi Areenan kanssa.

Tutustu Santasportin tiloihin