Leirit

Lappi Areena yhdessä Santasportin tilojen kanssa muodostaa mahtavan leiriympäristön jääurheilulajeille. Samasta pihapiiristä löytyy mahdollisuudet harjoitteluun jäällä ja sen ulkopuolella, kuten myös vapaa-ajan palveluita, ravintoloita ja majoitusta.

Leireilyä Lapin pääkaupungissa

Santasport Lapin Urheiluopstolla on mahdollista järjestää monen eri lajin leirejä, kuten myös jääkiekon ja taitoluistelun. Lappi Areena tarjoaa mahtavat puitteet niin jääharjoitteluun kuin esimerkiksi otteluihinkin. Santasportin tiloista löytyy mm. monipuolinen urheiluhalli, kuntosaleja, kylpyläpalvelut, testaus- ja valmennuspalvelut sekä paljon muuta.

Samassa pihapiirissä on myös ravintoloita sekä kolmea erilaista majoitusta aina urheiluopistomajoituksesta huoneistohotelliin. Tässä monipuolinen kompleksi tarjoaa loistavat olosuhteet leirien järjestämiseen Lapissa, Ounasvaaran luonnon sekä Rovaniemen keskustan välittömässä läheisyydessä.

Meillä Santasportilla & Lappi Areenalla on leireillyt mm. Suomen 20v maajoukkue, Suomen & Ruotsin naisten maajoukkueet, Moskovan TsSKA sekä useat Suomen liigajoukkueet. Taitoluisteluleirejä on ollut niin suomalaisten kuin kansainvälistenkin huippujen vetämänä, ja leireilijöitä on tullut ympäri maailmaa.

Leirit räätälöidään aina yksilöiden tarpeiden mukaisiksi. Ole yhteydessä meihin, niin suunnitellaan mahtava leirikokonaisuus teille. Myös Santasport järjestää yhteistöissä erilaisia leirejä, joihin yksilöt tai joukkueet voivat ilmoittautua suoraan mukaan.

Tutustu myös näihin