020 798 4222 Myyntipalvelu 020 798 4251 Hallimestari

Tietoja

Ainutlaatuinen ympäristö hyvinvoinnille, jääkiekolle, urheiluleireille ja lomailuun

Lappi Areenan jäätarjonta on kattava, sillä hallissa on yhteensä kolme kaukaloa (kisahalli ja harjoitushallit). Joukkueilla on käytössä 12 pukuhuonetta, kuivaustilat ja pyykinpesumahdollisuus vuonna 2016 uusituilla pesukoneilla ja kuivausrummuilla.

Lappi Areena on nykyaikainen monitoimihalli, joka muuntuu monenlaiseen käyttöön tilaisuuden ja vierasmäärän mukaan. Areenasta saadaan pieni, kun tarvitaan pientä ja tehdään suuri, kun tarvitaan suurta. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta tarjoamme hyvät mahdollisuudet toteuttaa kaikenlaisia tapahtumia. Yhteistyökumppaneiden kanssa järjestämme huippuluokan äänentoiston, valaistukset ja AV-tekniikan aina tapahtuman suunnittelusta purkutöihin saakka.

– katsomossa 3500 istumapaikkaa, lisäksi 1280 permantopaikkaa esiintymislavan eteen.

– nopeat tietoliikenneyhteydet

Lappi Areenan lisäksi Santasport Lapin Urheiluopiston palvelut ovat aivan areenan vieressä.  Santasport on koulutus- ja vapaa-ajan keskus Rovaniemen Ounasvaaralla, joka tarjoaa puitteet niin perhelomalle, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumille. Majoitus-, ruokailu- sekä monipuoliset liikunta- ja vapaa-ajan palvelut löytyvät saman katon alta!

Nämä kaksi monitoimikeskusta muodostavat Olympic Training Center Rovaniemen ja tarjoavat ihanteellisen ympäristön esimerkiksi jääkiekkoleireille.

Etäisyydet: Rovaniemen kaupunkiin 2 km, lentokentälle noin 10 km.

Ulkoliikunnalle Ounasvaara tarjoaa myös loistavat puitteet ennen kaikkea Lapin luonnon ansiosta. Ounasvaaralta löytyy mm. merkityt reittejä, luontopolkuja, valaistut ladut, laskettelurinteet (9 kpl), golf-kenttä, talvi/kesäkelkkarata sekä lasten hiihtomaa.

Seikkailupuisto Huima sijaitsee Lappi Areenan pysäköintipaikkojen vieressä

– Areenalle valmistui syyskuussa 2016 300 m2 Crossfit-sali

Leirit

Leiripaikaksi Santasportin ja Lappi Areenan ovat valinneet mm. Suomen 20 v. maajoukkue, Itävallan 20 v. maajoukkue, Suomen naisten maajoukkue, Ruotsin naisten maajoukkue, Helsingin Jokerit, Moskovan TsSKA, Oulun Kärppien, JYP:n ja HPK:n liigajoukkueet, RoKi Hockeyn edustusjoukkue sekä lukuisat junnujoukkueet ympäri Pohjois-Suomea.

Suomen Jääkiekkoliiton kanssa järjestämme yhteistyössä vuosittain Erkinjuntin Taitoleirin C-nuorille heinäkuussa ja Warrior Hockey School -jääkiekkoleirin F-D junioreille elokuun alussa. Järjestämme myös yhteistyössä Rovaniemen Kiekon kanssa jääkiekkoturnauksia.

Räätälöimme monipuolisen leiripaketin juuri joukkueesi toiveiden mukaan. Leirit ja turnaukset toteutamme yhteistyössä Rovaniemen Kiekon kanssa.