020 798 4210 Areenapäällikkö 020 798 4251 Hallimestari

VIP-aitio

8 vakioaitiota (max. 18 hlöä) ja 1 saunallinen aitio (max. 24 hlöä), kaikki 3. kerroksessa. Aitiot numeroilla 4-7 sijaitsevat keskellä areenaa ja sauna-aitio on reunimmainen aitio.  Tupla-aitio on parhaalla sijainnilla keskellä areenaa. Aitiokäytävällä on RoKi Klubi, jossa on baari 40 henkilölle. Aitioruokailuiden vuoksi suosittelemme kuitenkin 10-12 hlöä/vakioaitio.

Voitte saapua aitioonne tuntia ennen ottelun alkua. Ottelun jälkeen aitio on käytössänne vielä puolen tunnin ajan. Aitioseurueen tulee tilata sama ruokatarjoilu. Minimitilaus on kahdeksalle (8) henkilölle paitsi Klubiruoan voi Mestis-peleissä tilata yksittäin. Ruokavaraukset on tehtävä viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuutta. Areenan aitioissa on yhteiset tarjoilijat Roki Klubista, jotka kiertävät huolehtimassa ruoka- ja juomatarjoiluista. Omien ruokien ja juomien tuonti areenalle ja aitioihin on ehdottomasti kielletty.

Juomat ja ruoat sekä aitiovaraus maksetaan joko etukäteen laskulla tai Roki Klubiin ennen areenalta poistumista. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit. Tilatut ruoat toimitetaan aitioihin lämpöastioissa puoli tuntia ennen ottelun alkua.

Aitioihin tarvitaan myös normaalihintaiset pääsyliput tai voimassa oleva RoKin kausikortti Mestis-otteluihin. Liput voi lunastaa aitiovarauksen yhteydessä. Lisätietokenttään pyydämme ilmoittamaan aitiovieraiden henkilömäärän. RoKin Mestis-otteluihin jo etukäteen hankitut voimassa olevat Roki Hockeyn kausikortit tai pääsyliput on esitettävä areenan VIP-sisäänkäynnissä.

HUOM! VIP-AITION PERUUTUKSET MESTIS-OTTELUIHIN VIIMEISTÄÄN KOLME (3) ARKIPÄIVÄÄ ENNEN TAPAHTUMAA. Mikäli aitiotilaus perutaan tämän jälkeen, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan.

KONSERTTIEN yms. tapahtumien aitiovarausten peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä aitioperuutuksista veloitamme asiakkaalta puolet aition normaalihinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan alle viikko ennen tapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan sekä aitiosta että mahdollisista ruokatilauksista.

Aition varaustiedustelu

Tilaajan tiedot

PalvelutLaskutustiedotLisätiedot